Show Ad

MASK PATI IBU DIAMOND/GOLD/PINK


Contact dina
Phone: 010-2026727
Location : malaysia, kuala lumpur
Visit Website

MYR 35.00


KELEBIHAN MASK IBU PUTIH DIAMOND/EMAS/ :
✔ Fokus mengurangkan minyak pada muka
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Mencerahkan serta melembapkan
✔ Menghilangkan fleks2 akibat parut2 jerawat
✔ Membersihkan dari dalam
✔ Mengecilkan pori2 muka
✔ Membantutkan jerawat naik
✔ Membuang segala white head/blackhead
✔ Digunakan selama 15-20 minit
✔ Selepas kering tarik secara perlahan2 dan cuci muka seperti biasa

KANDUNGAN / BAHAN UTAMA PATI IBU DIAMOND/EMAS/PINK :
1. Estrak diamond
2. Ekstrak buah beri
3. Susu madu
4. Bengkuang
5. Pati ibu putih
6. L glutathione pure

*Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam

CARA GUNA MASK PATI IBU DIAMOND/GOLD/PINK :
1- Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit
2- Jauhi bawah mata!! Lepas kering boleh la tarik perlahan-lahan (peel off) dan cuci muka.
3- Tak sampai beberapa saat anda boleh rasakan perbezaan pada kulit
4- Tiada lagi minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah


SOALAN LAZIM MASK PATI IBU (EMAS/DIAMOND/PINK) :
1. Ada perbezaan tak mask diamond, emas & pink?
Tiada beza. Cuma pengguna di bawah umur 30-an saya prefer guna yang Diamond sahaja sebab tu Diamond laju. Pink lebih kepada moisturizing (kelembapan) dan whitening (pencerahan)

2. Anggaran satu bekas mask ni boleh tahan berapa lama?
Cukup memakainya seminggu sekali. Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup

HARGA RUNCIT RM40
NAK BORONG PM DULU!!
Flag ad
This ad has been viewed 450 times